More


  Finlanda: Pokemon Go, cea mai bună propunere de activitate fizică a anului

  - Advertisement -

  pokemon-go

  Asociația de petrecere a timpului în aer liber din Finlanda a desemnat Pokemon Go ca fiind cea mai bună propunere de activitate fizică a anului, relatează luni postul național finlandez Yle, citat de Xinhua.
  Asociația susține că Pokemon Go a obținut un succes uriaș imediat după lansarea jocului în Finlanda.

  În practică, jocul i-a determinat pe sute de mii de finlandezi să iasă din casă. Pentru capturarea personajelor virtuale, oamenii trebuie să se deplaseze cât mai mult în exterior. Jocul a adus laolaltă generații diferite de împătimiți, nu doar copii sau adolescenți, dar și părinții acestora și alți adulți au îndrăgit ideea de a ieși în aer liber pentru a căuta respectivele personaje virtuale, potrivit asociației.

  Premiul a fost acordat comunității Pokemon Go Finlanda, care a strâns peste 25.000 de jucători pe Facebook care au urmărit chestiunile legate de joc. Asociația din Finlanda acordă anual un premiu unei organizații sau unei persoane care-i inspiră pe finlandezi să participe mai activ la exerciții fizice, conform postului Yle. Lansat la nivel mondial în iulie 2016, Pokemon Go a fost dezvoltat de compania americană Niantic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img