More


  Funar was here!

  - Advertisement -

  bursa

  În timpul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis pe meleagurile sătmărene au fost câteva voci, unele chiar din presa locală, care-i reproşau primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, că nu a purtat eşarfă tricoloră în timpul întâlnirii cu preşedintele României.

  Edilul şef a explicat atunci de ce nu a considerat că este oportun să poarte eşarfa tricoloră replicând de asemenea că nu vrea să ajungă ca și Gheorghe Funar, fostul primar al municipiului Cluj Napoca, ”care a vopsit băncile în culorile tricolore”.

  ”Acest lucru nu este la latitudinea primarului. Acest lucru este stabilit de legislația în vigoare, respectiv de Legea 215 a administrației publice locale, respectiv de Legea 393 a statutului aleșilor locali. În care se află un șir de condiții, cum ar fi solemnități, ceremonii oficiale. De exemplu, cum a fost de Ziua Armatei. (…) Vă asigur că la solemnități și la acele evenimente și festivități naționale, bineînțeles așa cum se cuvine, o să port, dar nu o să dorm sub pernă cu eșarfa. Nu trebuie să ajungem ca și Funar, care a vopsit și băncile în culorile tricolore”, a spus Kereskenyi.

  Ei bine, la o săptămână de la acele manifestări, un sătmărean ne-a trimis o fotografie pe care a făcut-o în Autogara din Satu Mare, asta înainte de a se urca într-un autocar ce urma să-l ducă la Budapesta (sic!), cu următorul mesaj: Funar was here, btw!

  Pe poza respectivă chiar se văd câteva bănci în roşu, galben şi albastru şi care probabil or fi fost vopsite de Funar?!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img