More


  Karda întinde coarda!

  - Advertisement -

  coarda

  Mai marele preş de la un club de fotbal din judeţ a găsit ţapi ispăşitori la problemele Olimpiei! Ţineţi-vă bine! Cine este vinovat în opinia acestui personaj? presa sătmăreană! Mult prea cunoscătorul în ale fotbalului ne dă lecţii printr-un comunicat de presă ce ar trebui să scriem toţi din presa locală şi că vezi doamne nu mai poate el de grija jucătorilor care nu au primit salariile de 4 luni. Păi bine “mister president “cine e de vină că jucătorii nu au primit salariile, presa locală sau preşedintele echipei? Oare preşedintele e la zi cu salariul şi primele? Ar fi interesant de văzut deoarece din surse demne de încredere de la club acesta ar fi la zi!Oare nu este în fişa postului unui preşedinte să se ocupe de bunul mers al clubului şi din punct de vedere economic? Întrebăm şi noi, nu dăm cu parul! Am vorbit şi cu alţi colegi din presa locală şi cam astea au fost părerile lor despre “el presidente”!

  Bineînţeles că preşul este obişnuit doar cu materiale laudative plătite în presa naţională, ceea ce presa locală nu înghite, deoarece nouă ne pasă de Olimpia şi nu lăudăm dacă nu este cazul, pe unul care de când e la club a schimbat tot ce a avut fotbalul sătmărean de valoare, de la antrenori, jucători şi oameni din club, cu “oamenii lui”! Să nu uităm că la Olimpia s-a dorit o echipă cu cât mai mulţi sătmărenii atât în echipă, conducere cât şi antrenorii. Aşa a început acest proiect. Tot respectul pentru Bogdan Andone nu vrem să se înţeleagă că am aveea ceva cu el doar că aşa se vroia la Olimpia.

  Sunt unii care zic că domnului preşedinte iar place şi pariurile mai ales că are un prieten din Baia Mare cu astfel de năravuri, dar noi nu băgăm mâna în foc deoarece avem informaţia doar de la două surse nu trei, aşa că vom mai verifica .

  Până una alta Olimpia suntem noi cei născuţi şi crescuţi în Satu Mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img