More


  Moţiune depusă de PSD împotriva ministrului Justiţiei

  =

  PSD a depus luni, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, intitulată ”Şi minciuna poate să ucidă”, preşedintele PSD Liviu Dragnea precizând că ministrul va avea ocazia să vină în Parlament pentru a explica ce a vrut să spună cu privire la penitenciare. ”Declaraţiile publice pe care le-a făcut dna ministru al Justiţiei nouă ni se par foarte grave. În acest sens facem acest demers politic, de care nu cred că va ţine seama primul ministru, să depunem moţiune simplă şi dna ministru are posibilitatea, dacă va dori să vină în Parlament, să poată să explice ce a vrut să spună”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. El a spus că moţiunea are “toate şansele să se dezbată mâine (marţi – n.r.) şi tot mâine să se voteze în plen (…)”.

  El a precizat că titlul moţiunii este ”Şi minciuna poate să ucidă”. ”Eu nu am conversaţii uzuale cu dna Prună şi nici nu avem o comunicare. Sincer, nici nu ţin să comunic cu dna Prună”, a răspuns Dragnea întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu ministrul Justiţiei înainte de a depune moţiunea.

  Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat că a minţit la CEDO că dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru şapte penitenciare, deşi în realitate Guvernul nu avea această sumă în buget, argumentând că declaraţiile ‘’erau nişte bune intenţii’’.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img