More


  Smart, pe primul loc în clasamentul celor mai furate mașini pentru al treilea an consecutive

  =

  smart

  Micuță, urbană… și râvnită de hoți: pentru al treilea an consecutiv, Smart ForTwo se clasează în fruntea listei celor mai furate mașini, întocmită de asociația “40 de milioane de automobiliști”, și care contorizează numărul autoturismelor furate între iunie 2015 și iunie 2016, relatează oline huffingtonpost.fr.

  “Pentru că dimensiunea sa minionă îi permite să fie urcată ușor într-un camion (…) la adăpostul privirilor”, Smart rămâne una dintre mașinile cele mai interesante pentru a fi furată, potrivit agenției de expertiză BCA Parisien.

  În 2015, Pierre Chasseray, director general al asociației “40 de milioane de automobiliști”, a evocat lipsa de securitate electronică a acestui autovehicul. Așa numitul “mouse-jacking”, sau piratarea electronică, rămâne și anul acesta metoda de furt cea mai utilizată.

  Pe locul doi și trei se clasează Range Rover Evoque și respectiv Ford Fiesta. Cu excepția Range Rover Evoque, modelele cele mai furate anul acesta nu fac parte dintre cele mai recente.

  Cruțate anul trecut, modelele SUV germane revin în clasament. Range Rover Evoque și Range Rover își fac intrarea pe locurile doi și patru, în timp ce X5 și X6 de la BMW ocupă locurile șase și opt în acest clasament.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img