More


  Tanti Ani îl lăsați pe Tavi la joacă?

  - Advertisement -

  bursa

  Ținem cu toții minte în copilărie când aveam câte un prieten cu mama mai milităroasa trebuia să mergem pe la el pe acasă şi să o rugăm să îl lase pe fiul ei afară la joacă. Acesta ne aștepta cuminte în camera că știa că noi venim să îl cerem şi când ajungeam acolo mai că se punea în genunchi şi promitea orice doar doar de îl lasă şi pe el afară. Potrivit unor surse ALDE, demne de încredere după ce au fost refuzați de Tavi pe motiv că Tanti Ani nu vrea să îl lase să plece la ei aceștia au fost convinși de “deputăţel ” să vină să îl ceară. Aşa că unii mai curajoși dintre cei de la ALDE şi-au luat inima în dinți si au mers la Tavi acasă sa primească aprobare de la Tanti Ani. Ajunşi acolo Tavi îi aștepta cuminte în camera mare cu mâinile la spate. Au început negocierile la sânge cu Tanti Ani, momentele în care sosia sătmăreană a lui JFK stătea cu zâmbetul pe buze cuminte şi mai zicea doar câte un “da mami”.

  După negocieri la sânge cu ofiţerul şi purtătorul de pălărie a familiei, Tavi a primit binecuvântarea de a se înscrie în ALDE .

  Vă cam puteţi da seama ce înseamnă să ai aşa un parlamentar. La ședințele din parlament când trebuie să ia o hotarâre sau să voteze tovarășul Tavi suna acasă la Tanti Ani să vadă ce trebuie să voteze şi cum sau ce trebuie sa facă. Până aici asta este ! dar ce se întâmpla dacă Ani nu răspunde la telefon?Ce se întâmpla?

  Destul de trist putem spune ! Parcă suntem blestemați cu aşa reprezentanți. Nu e de mirare că este haos în parlament.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img