More


  Cele două cuvinte care l-au costat pe Mark Zuckerberg 2,5 miliarde de dolari

  - Advertisement -

  zukerberg

  Investitorii Facebook vindeau acţiuni ale Facebook ieri, după ce conducerea reţelei a avertizat că veniturile din publicitate ar putea fi “seminifactiv” reduse şi că se pregătesc de investiţii “agresive”.

  Alegerea acestor cuvinte a făcut ca acţiunile Facebook să scadă cu 5% şi ca Mark Zuckerberg să piardă 2.5 miliarde de dolari din avere, scrie Yahoo Finance.

  Asta în ciuda faptului că Facebook a avut un trimestru financiar foarte bun, depăşind aşteptările analiştilor de pe Wall Street, potrivit Business Magazin.

  Facebook continuă să facă mulţi bani din advertising, înregistrând o creştere de 50% an de an în ultimii ani, iar în ultimul trimestru veniturile din publicitate au crescut cu 59% la 6,8 miliarde de dolari, advertising-ul de pe mobile reprezentând aproximativ 85% din această sumă.

  Cu toate acestea, compania se aşteaptă ca veniturile din advertising să nu mai crească atât de mult. Deşi nu au oferit date, reprezentanţii companiei au spus că această creştere a veniturilor din publicitate ar putea fi semnificativ redusă şi că “va continua să muncească din greu pentru a inova” anunţurile publicitare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img