More


  Doi fraţi şi-au petrecut noaptea de Halloween în Castelul lui Dracula din Bran: Au dormit în sicrie

  - Advertisement -

  doi-frati-haloween

  Doi fraţi din Canada, Robin şi Tami Varma, au fost fericiţii câştigători ai concursului organizat de Airbnb, al cărui premiu a fost o noapte de cazare la Castelul Bran pentru două persoane în data de 31 octombrie, adică de Halloween.

  Fraţii Varma au fost primii doi oameni care au petrecut o noapte întreagă în castel, de mai bine de 70 de ani încoace. Cei doi au fost culcaţi în coşciugele împodobite cu catifea de lux ale lui Dracula.

  “Asta ar putea fi mai comod decât salteaua mea de acasă. Deşi nu ştiu cum vom reuşi să dormim la noapte”, a declarat Tami, în vârstă de 31 de ani, pentru Reuters.

  “Eu chiar s-ar putea să închid capacul sicriului meu”, a spus Robin, care are 30 de ani.

  Impunătoarea fortăreaţa medievală din Transilvania a stat la baza romanului lui Bram Stoker, un autor classic al secolului al XIX-lea, care a scris despre şederea lui Dracula în Castelul Bran.

  Cei doi fraţi au câştigat marele premiu pus la bătaie de Airbnb, care a organizat un concurs la nivel global, ce a primit peste 88.000 de intrări, în peste 10 limbi. Participanţii trebuiau să scrie un text scurt despre ce i-ar spune Contelui Dracula dacă s-ar întâlni faţă în faţă cu el.

  Câştigătorii au ajuns la destinaţie cu o trăsură trasă de cai şi au fost întâmpinaţi de Dacre Stoker, stră-nepotul autorului irlandez care a semnat romanul “Dracula”.

  Bunicul celor doi fraţi, Devendra, care s-a afirmat în literatura gotică, a călcat şi el pe tărâmul lui Dracula, în 1976.

  “Ne-a spus că atunci când a vrut să plece a auzit nişte paşi în spatele lui şi că putea simţi răul în aer şi în pereţi”, a spus Tami. “Şi iată că suntem aici, soarele abia a apus şi a început ora vrăjilor”.

  Invitaţii au fost supuşi unei serii de reguli prin care obiecte precum usturoiul, elementele cu miros de usturoi, bijuterii de argint sau simboluri sfinte au fost interzise. De asemenea, aceştia au fost avertizaţi despre faptul că “Dracula nu este fan al al selfie-urilor în oglindă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img