More


  Energy Kardio Club invită sătmărenii la mișcare, cu reducere!

  - Advertisement -

  Antrenorii Energy Kardio Club, singura sală cu antrenamente funcționale din județul Satu Mare, îi provoacă pe sătmăreni la mișcare! Aceștia vin în întâmpinarea tuturor cu oferte de nerefuzat.

  Toți clienții Energy Kardio Club, dar și cei care se înscriu în perioada următoare, beneficiază de 10% reducere la orice fel de abonament. De asemenea, înainte de a se înscrie, cei care au o cunoștință care deține abonament în club, beneficiază de o zi gratuită pentru a încerca antrenamentele dorite.

  Pe lângă feluritele antrenamente benefice și eficiente, persoanele care se înscriu în club au parte la Energey Kardio Club de o a doua familie. Atmosfera veselă, antrenorii primitori și prieteniile care se leagă în timpul antrenamentelor, îi face pe membrii clubui să se întoarcă de fiecare dată.

  ”Încercăm să fim foarte uniți, să ne ajutăm la antrenamente, dar și în problemele din vața de zi cu zi. Încercăm să fim o echipă mare și unită. De asemenea, antrenamentele noastre sunt foarte mult concentrate pe client, nu lăsăm niciodată pe nimeni să lucreze separat. Programul e conceput în așa fel, încât membrii să poată să aleagă din oricare sală cursul care i se potrivește”, a spus Anzik Arnold, managerul clubului.

  Energy Kardio Club este format din de 3 săli: sală de indoor-cycling (biciclete), sală de aerobic și o sală de crossfit. Antrenamentele care se desfășoară în cadrul sălilor sunt: cycling, bodyART&bodySHAPE&deepWORK, bodypump, funcional&circuit training, karate, kardio step, kardio kick-boxing, military workout, steel tonic, tae-bo, trx.
  Concept unic în județul Satu Mare, Energy Kardio Club vine la dispoziția sătmărenilor cu 8 antrenori profesioniști, care îi conduc pe clienți în lumea sportului și a stării de bine.

  ”Ne-am axat mult pe ceea ce nu fac alții: antrenamentele funcționale. Am înlocuit antrenamentele cu greutăți cu antrenamentele cu greutatea corporală, să se lucreze mereu cu o forță interioară, nu exterioară. Suntem singura sală de TRX din județul Satu Mare, lucrăm foarte mult cu saci de nisip, frănghii, trx și alte obiecte ajutătoare. Din moment ce lucrezi pentru o grupă musculară, lucrează și alte grupe musculare, deoarece trebuie menținut echilibrul și stabilitatea din grupele musculare. Astfel, e mult mai sănătos și rezultatele sunt mult mai rapide. De menționat este faptul că abdomenul lucrează la fiecare exercițiu, mai ales la antrenamentele cu trx”, a mai adăugat managerul clubului.

  Clienții pot beneficia și de programe de nutriție, personalizate, pentru a îmbina alimentația sănătoasă cu sportul, astfel rezultatele fiind evidente într-un timp mult mai scurt. Totodată, Energy Kardio Club deține cea mai mare sală de indoor-cycling din județul Satu Mare, oferind clienților 20 de biciclete la dispoziție, și antrenamente vesele și energice.

  Antrenamentele se adresează oricărei categorii de vârste, chiar și copiiilor, care se pot înscrie la cursurile de karate. În județul nostru, acest concept unic de slăbire și tonifiere este disponibil doar în cadrul Energy Kardio Club. Așadar, nu mai stați pe gânduri! Invităm sătmărenii la veselie și mișcare, cu reduceri care nu pot fi ratate!

  Energy Kardio Club se află în incinta mall-ului Satu Mare Shopping Plazza, de pe strada Golescu, nr. 43, la etajul 4. Telefon: 0770 – 765 – 371

  Ioana Simion

  04

  05

  06

  08-1

  08-2

  08-3

  08-5

  08

  11

  12
  16

  19

  20

  22

  24

  36  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img