More


  Motivul pentru care McDonald’s dă în judecată Primăria Florenţa

  - Advertisement -

  mcdonalds-florenta

  McDonald’s dă în judecată Primăria Florenţa, cerând despăgubiri în valoare de 18 milioane de euro, pentru că nu i-a permis să deschidă un restaurant în centrul oraşului, în Piazza del Duomo, potrivit BBC. Gigantul fast-food intenţiona să deschidă un magazin în Piazza del Duomo, dar primarul Florenţei a respins propunerea, în iunie. Decizia primarului a fost aprobată, în iulie, de o comisie tehnică înfiinţată cu scopul de a conserva centrul istoric al oraşului. McDonald’s, care şi-a modificat propunerea iniţială astfel încât să se potrivească instrucţiunilor oraşului, cere acum daune.

  Reprezentanţii lanţului fast-food susţin că au fost discriminaţi şi vor să recupereze cei 17,8 milioane de euro pe care estimează că îi va pierde în următorii 18 ani, potrivit ziarului italian Firenze Today. Aceştia susţin că planul lor urma să respecte politicile locale, chiar introducerea în meniu a unor produse locale, precum cer măsurile locale de comerţ.

  „Suntem de acord că moştenirea culturală şi istorică şi centrele istorice ale oraşelor italiene trebuie să fie protejate şi garantate, precum şi magazinele mici tradiţionale şi istorice, dar nu putem accepta măsuri discriminatorii care afectează libertatea iniţiativei private fără să fie în avantajul cuiva”, au declarat reprezentanţii McDonald’s pentru BBC.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img