More


  Obiectivul nostru, al meu este zero tăieri ilegale de păduri

  - Advertisement -

  Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că unul dintre obiectivele formaţiunii social-democrate şi al său este “zero tăieri ilegale de păduri”.

  “Tăierile de păduri fără noimă şi fără respectarea legii au produs schimbari climatice care ne afectează pe toţi. Obiectivul nostru, al meu, este ZERO tăieri ilegale de păduri! Vom introduce reguli drastice privind tăierile de #păduri. Avem un program de #reîmpădurire pentru care am alocat sute de milioane de euro, pe care vrem să-l derulăm pe mai mulţi ani, care să depăşească şi urmatorul mandat”, a scris Dragnea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Anterior, într-o intervenţie la TV, unde a vorbit despre vizita sa în Austria şi întâlnirea cu cancelarul austriac, liderul social-democrat declarase: “Am vorbit şi despre păduri, despre mediu, foarte calm, nu este o noutate pentru nimeni că e o discuţie despre firma Schweinhofer care lucrează aici şi am spus deschis că, din punctul nostru de vedere, toate firmele străine, inclusiv cele austriece, trebuie să respecte legea românească şi să respecte regulile de protecţia mediului”.

  Preşedintele PSD a spus că i-a notificat şefului guvernului de la Viena faptul că PSD vrea să elimine tăierile ilegale de păduri, un obiectiv care “nu e imposibil de realizat” şi că acesta “a fost de acord” cu cele menţionate de liderul social-democrat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img