More


  Partidul România Unită prinde contur în județul Satu Mare

  - Advertisement -

  pru

  Organizația Partidul România Unită, din județul Satu Mare, începe să prindă contur. Președintele partidului, Vasile Ciocan, a susținut ieri prima conferință de presă în care a prezentat atât candidații la alegerile din 11 decembrie, cât și structura și obiectivele organizației.

  Vasile Ciocan a spus că deja s-au creat organizații la nivel local și comunal, în județul Satu Mare. De asemenea, acesta a mai adăugat faptul că va continua să sprijine astfel de structuri.

  „Aceste organizații vor funcționa, se vor întări, iar noi, din grupul acesta de inițiativă vom continua să sprijinim crearea acestor structuri. De asemenea, am reușit crearea unei liste pentru alegeri atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților. Această listă a fost acceptată în totalitate. Beneficiem de drepturile acordate prin lege, respectiv avem un delegat jurist în Biroul Electoral Județean. Vom participa la tragerea la sorți pentru reprezentare în secțiile de vot. În cele 334 de secții de vot vom avea delegați. La nivel local, avem persoane de contact în toate localitățile din județ, și în jurul acestor persoane de contact vom construi organizația”, a spus Vasile Ciocan.

  La conferința de presă au participat o parte dintre membrii organizației PRU Satu Mare, respectiv Florica Marchiș, Marian Halas, Claudia Sima și Aurel Ghencean. În ceea ce privește noii membri, președintele Vasile Ciocan a subliniat faptul că în partidul nou creat este nevoie de o mobilizare rapidă. În momentul actual, partidul deține un număr de aproximativ 100 de membri din municipiul Satu Mare.

  „În grupul nostru sunt oameni care vor să facă altceva în politică decât au făcut unii în alte partide, iar alții nu au fost pur și simplu angajați politic. Obiectivul nostru este în primă fază organizarea rapidă”, a spus Vasile Ciocan.

  Cu privire la alegerile din 11 decembrie, Vasile Ciocan a declarat că, împreună cu ceilalți membri ai partidului, își dorește să obțină două mandate parlamentare, respectiv unul de deputat și unul de senator.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img