More


  Robert De Niro, despre victoria lui Donald Trump: “Mă simt ca după atacul din 11 septembrie, 2001”

  - Advertisement -

  robert-de-niro

  Robert De Niro a declarat că victoria lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale i-a lăsat acelaşi sentiment pe care l-a avut după atacul terorist din 2001, asupra World Trade Center din New York, potrivit contactmusic.com.

  Actorul în vârstă de 73 de ani, premiat cu un Oscar, a fost vocal manifestându-şi opoziţia faţă de candidatul republican, miliardarul şi dezvoltatorul imobiliar Donald Trump care a înfrânt-o pe Hillary Clinton la alegerile din SUA, marţi, 8 noiembrie.

  Actorul născut în New York şi-a exprimat opţiunile politice în mod public pe 16 octombrie într-un video în care i-a încurajat pe oameni să voteze împotriva lui Trump denumindu-l pe miliardar “un idiot, un dezastru naţional, o ruşine adusă acestei ţări.”

  În prezent actorul veteran de la Hollywood a comparat situaţia lui Trump care a ajuns preşedintele SUA cu modul în care s-a simţit după momentul când două avioane cu pasageri au fost deturnate de teroriştii Al-Qaeda şi au intrat în Turnurile Gemene pe 11 septembrie, 2001.

  “Mă simt ca atunc când a fost atacată clădirea World Trade Center. Sunt îngrijorat. Sunt perplex. Vom vedea. Îi acord prezumţia de nevinovăţie. Vom vedea ce se întâmplă,” a spus De Niro pentru The Telegraph.

  “Era vorba de ordinea mondială, de a înfăptui nişte lucruri, de a încerca o rezolvare a multor probleme internaţionale şi interne şi trebuie să te maturizezi pentru asta. Vom vedea. Aşteptăm cu toţii, urmărim”, a adăugat actorul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img