Rockerul Mick Jagger s-a apucat de yoga anti-gravitaţională mike-jager

Potrivit unor surse, Sir Mick Jagger s-ar fi apucat de yoga anti-gravitaţională – practicată fără a se atinge podeaua – pentru a se menţine în formă pentru viitoarele concerte Rolling Stones, scrie contactmusic.com.

Rockerul în vârstă de 73 de ani se duce în mod regulat la sesiunile dure de acrobaţie aeriană – stând agăţat într-un hamac, la 2 metri deasupra solului, practicând diverse exerciţii folosindu-şi doar greutatea corpului – pentru a-şi menţine silueta, astfel încât să fie apt de a performa în cadrul concertelor Rolling Stones, care sunt suficient de solicitante.

Această tehnică ajută organismul să devină mai puternic şi creşte nivelurile de serotonină şi dopamină – cunoscuţi şi ca hormonii fericirii.Instructorul de yoga anti-gravitaţională Nuno Campos, de la Virgin Active, a declarat pentru Daily Mail: ‘’Există numeroase beneficii ale practicării acestui tip de yoga, cel mai notabil fiind că măreşte flexibilitatea musculară şi mobilitatea articulaţiilor. Este extrem de benefic şi pentru inimă’’.

‘De asemenea, eliberează tensiunea musculară prin decompresia şi hidratarea discurilor vertebrale din interiorul coloanei vertebrale. Acest lucru permite mai mult spaţiu pentru nervii din măduva spinării, ceea ce poate ameliora durerea resimţită la nivelul coloanei’’.

‘’Deşi sunt exerciţii dure, după ce se termină sesiunea te simţi uimitor, datorită eliberării hormonilor fericirii’’, a adăugat instructorul.Potrivit unor surse, Mick acoperă aproximativ 20 de kilometri în timpul performanţelor energice de pe scenă, iar pentru a se menţine în cea mai bună formă fizică, rockerul se antrenează 6 zile din 7.

Pe lângă yoga anti-gravitaţională, cântăreţul face balet, pilates, jogging şi are un instructor personal, angajat full-time.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts