Studenți și celebrități, în stradă după victoria lui Trumpamericanii-in-strada-dupa-tramp-presedinte

Numeroase persoane au ieșit în stradă în mai multe orașe din vestul Statelor Unite, miercuri dimineața, pentru a protesta împotriva victoriei lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA, relatează DPA.
Scandând “Nu este președintele meu” (“not my president”) și “La dracu cu Donald Trump” (“fuck Donald Trump”), sute de studenți și de oponenți ai lui Trump au protestat în orașe precum Los Angeles, San Diego, Oakland și Portland, conform relatărilor apărute în presă. În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se pot vedea demonstranți aprinzând lumânări și rachete de semnalizare și dând foc steagului american.

În orașul universitar Berkeley, din San Francisco Bay Area, un protestatar a fost lovit grav de o mașină atunci când mulțimea a ajuns pe o autostradă, potrivit San Francisco Chronicle.

La New York, Lady Gaga, una dintre personalitățile care au susținut-o puternic în campanie pe Hillary Clinton, a protestat în fața Turnului Trump. Vedeta pop a postat pe Instagram o fotografie alb-negru în care apare pe un camion de salubrizare, purtând o pancartă pe care scrie “Love trumps hate”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts