More


  Tigaia buclucaşă şi pompierii vigilenţi

  - Advertisement -

  incendiu-bursa

  O întâmplare parcă desprinsă din filmele cu Benny Hill s-a petrecut în weekend când o alarmă falsă de incendiu a pus pe jar toată instituţia ISU din Satu Mare. Mai concret, liniştea de pe strada Prahovei din Satu Mare a fost tulburată de sirenele maşinilor de pompieri dar şi a unei ambulanţe SMURD care au venit la solicitarea unui apel de urgenţă cum că în zonă ar avea loc un incendiu.

  Salvatorii au rămas însă interzişi deoarece după ce au urcat 9 (!) etaje şi-au dat seama că de fapt totul a fost o alarmă falsă. S-a întâmplat că o familie s-a pus să facă de mâncare, dar au uitat de tigaie sau probabil gospodina prinsă de vreo telenovelă sud- americană sau turcească să uite de mâncarea de pe foc. Mâncarea s-a ars, fiind degajată o cantitate mai mare de fum aşa că oamenii au deschis geamurile să aerisească, moment în care mai multe persoane aflate în fața blocului au intrat în panică și au sunat la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

  Până la urmă un exerciţiu neplanificat dar care a testat mai bine decât orice nivelul de intervenţie rapidă a autospecialelor de stingere dar şi a ambulanţei SMURD. În concluzie: nu iese fum fără vreo tigaie uitată pe foc şi nici alarmă ( fie ea şi falsă) fără intervenţie ISU!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img