More


  Andreea Marin afirmă că fostul său soţ s-a folosit de imaginea vedetei pentru a se promova

  =

  andreea-marin

  Andreea Marin spune că Tuncay Ozturk, fostul său soţ, s-a folosit de imaginea sa pentru a se promova. Pe mediile de comunicare online ale soţului său şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea vedetei, susţine Andreea Marin.

  Andreea Marin a publicat pe Facebook un amplu mesaj în care susţine că fostul său soţ, de care a anunţat că divorţează la sfârşitul lunii octombrie, se foloseşte de imaginea vedetei în contextul promovării afacerii sale. Între timp, materialele care conţineau imaginea Andreei Marin au fost eliminate de pe conturile fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, fostul soţ al vedetei. “Mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât şi indirect prin membri ai echipei mele, menţionau nemulţumiri ale expeditorilor în privinţa serviciilor furnizate către ei, în urma intermedierii făcute de către firma deţinută de cel care este încă soţul meu. Reproşurile directe către mine, precum şi cererea de rezolvare a fiecărei situaţii în parte, erau motivate de către pacienţi de faptul că au avut încredere să apeleze la această firma, fiind convinşi de implicarea mea directă şi sub toate aspectele în activitatea acesteia.”, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

  “O separare clară a vieţii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis să divorţez, atât pentru acest moment, cât şi pentru viitor, se dovedeşte a fi necesară. Această, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul firmei sale, şi nu în studioul tv, soţul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine şi relaţia noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale.”, afirmă Andreea Marin pe Facebook.

  Andreea Marin a scris pe contul său de Facebook despre sursa problemei, o confuzie iscându-se din faptul că pe mediile de comunicare on-line ale fostului soţ şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea Andreei Marin, printre care imagini filmate, text sau fotografii, de care fizioterapeutul turc s-a folosit în susţinerea activităţii sale. “Menţionez faptul că am sesizat, cu luni în urmă, că acest lucru nu este benefic din pricina confuziei create, astfel încât i-am cerut soţului meu să scoată de pe mediile sale tot ce conţine imaginea mea.”, scrie Andreea Marin.

  Aparent, Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, a amânat eliminarea materialele care conţineau imaginea vedetei, deşi, între timp, imaginile au fost retrase: “Din păcate, eliminarea acestor materiale – care dădeau de înţeles în mod indirect şi eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal în activitatea menţionată, din moment ce imaginea mea o “susţinea” la vedere în spaţiul on-line , deşi fără voia mea – a fost mereu amânată, în pofida insistenţelor mele repetate. M-am aflat într-o situaţie delicată, şi pentru că prin bună înţelegere şi comunicare nu am găsit posibilă soluţionarea, recent, când am decis separarea de soţul meu din motive complexe, am găsit de cuviinţă să rezolv, pe cale legală, şi această problemă”, scrie Andreea Marin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img