More


  Cântece pentru copiii aflați în suferință

  - Advertisement -

  Deși sărbătoarea crăciunului trebuie să fie un bun prilej de bucurie pentru toți copiii, unii dintre ei îl așteaptă pe Moș Crăciun pe paturile din spitale, deplângându-și propria soartă mult prea devreme. Un sătmărean dorește să le amintească acestor copii că nu sunt singuri, că există speranță și că iubirea poate aduce un zâmbet, oricât de grea ar părea viața.

  Artistul sătmărean Aldo Blaga organizează în această lună un concert caritabil, care are ca și scop strângerea unei sume de bani pentru copiii aflați în suferință. Pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, acesta a lansat chiar și un eveniment pe Facebook sub numele ”Uniți Dăruim de Crăciun”, unde sătmărenii pot afla mai multe informații despre spectacol.

  ”Dragi sătmăreni cu suflet mare, deoarece mai bun prilej decât cel al Crăciunului nu există pentru a ne manifesta iubirea unii faţă de alţii şi dorinţa de a ajuta – vă invităm să luaţi parte la un Concert de Concerte având ca scop unic declarat strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor suferinzi (fie de sindrom Down, Autism sau vreo formă sau alta de Cancer)”, se arată în mesajul organizatorului către sătmăreni.

  Inițial este vorba despre un concert, însă organizatorul și-ar dori să se poată face mai multe spectacole.

  ”De menţionat ar fi faptul că se doreşte organizarea a cel puţin unui concert cu posibilitatea şi dorinţa de a se organiza 2 (Vineri, 16 Dec ora 18 şi unul de la ora 20) sau chiar 3+ (Vineri 16 Dec şi Sâmbătă 17 de la aceleaşi ore) dar DOAR cu ajutorul vostru, a celor care veniţi şi daţi vorba mai departe sau ne sprijiniţi în orice fel consideraţi”, se mai arată în mesajul organizatorului.

  Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie, la Music’at Caffe & Pub. Donația minimă pentru participanți este de minim 20 de lei.

  Totodată toţi cei care se simt capabili să ne dea o mână de ajutor în orice fel (fie prim promovare, fie prin implicare efectivă în cadrul concertului sau a desfăşurării lui) sunt bineveniţi şi rugaţi să ia contact cu Aldo Blaga pe facebook sau pe email aldoblaga@yahoo.com.

  Rezervări la numărul de telefon: 0743 933 541

  Ioana Simion

  15326469_10157771184705137_1797104295570147614_n  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img