More


  Categoric, şi nu de o zi-două

  - Advertisement -

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine intenţia ca premierulu pe care îl va propune PSD să aibă carnet de membru de partid, el răspunzând că menţine “categoric” această intenţie, iar carnetul de membru al viitorului premier nu va fi obţinut “de o zi-două”.

  Jurnaliştii l-au întrebat, marţi, pe Dragnea, dacă în privinţa premierului PSD îşi menţine intenţia ca acesta să aibă carnet de membru, liderul social-democrat răspunzând: “Da, categoric, şi nu de o zi-două”.

  În acest context, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti despre ultima variantă de premier vehiculată, respectiv prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, făcând astfel trimitere la faptul că acesta nu are carnet de membru PSD.

  “Eu am văzut foarte multe guverne făcute – sigur, diferă, în funcţie de televiziune – dar candidatul pentru prim-ministru va fi propus de PSD, susţinut de ALDE şi, dacă preşedintele va accepta propunerea noastră, guvernul va fi făcut de către PSD plus ALDE, nu de presă”, a comentat Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img