More


  Chestionar de reclamații la UPU. Sătmărenii îl pot completa on-line

  - Advertisement -

  Spitalul Județean Satu Mare a lansat recent, on-line, un chestionar de satisfacție UPU în cadrul căruia sătmărenii pot face sugestii, reclamații și își pot împărtăși din experiența lor la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

  ”Stimati cetățeni, acest chestionar are rolul de a oferi informații, la timp și concrete, despre modul în care sunt percepute de către dumneavoastră serviciile Unității de Primiri Urgențe (UPU). Vă rugăm, dacă aveți sugestii de îmbunătățire a acestui chestionar să ne scrieți un e-mail la adresa managementulcalitatii@sjusm.ro sau în câmpul de comentarii de mai jos”, se arată pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

  Mai mult decât atât, conducerea spitalului a lansat și dezbatere publică în mediul virtual în vederea îmbunătățirii chestionarului.

  ”Dacă cetățenii doresc să modificam ceva la acest chestionar (bazându-se pe experiențe personale) îi invităm să ne comunice ce anume. Când vom începe aplicarea chestionarelor, va exista o urnă/cutie cu cheie, în care vor fi depuse”, se arată pe contul de Facebook al Spitalului Județean.

  Chestionarul poate fi vizualizat și completat la următoarea adresă: http://sjusm.ro/asteptam-opiniile-dumneavoastra-despre-chestionarul-u-p-u/

  chestionar  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img