More


  Din suflet pentru suflet

  =

  Moş Nicolae a poposit cu farmecul lui irezistibil şi la copiii din sistemul de protecţiesocială. Pe feţele acestora s-a aşternut ca prin farmec bucuria nemăsurată a cadourilor desprinsedin inimile angajaţilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia CopiluluiSatu Mare.

  Sub cupola binefăcătoare a cuvintelor: „ Credem în puterea noastră de a schimbadestine ! “, fiecare dintre angajaţi a contribuit cu o sumă de bani pentru ca lumea mirifică a lui Moş Nicolae să pătrundă şi în sufletele copiilor din Casele de Tip Familial: “Orhideea”dinRăteşti, “Maria”, “Ana”, “Felicia” din Satu Mare, “Teodora” din Noroieni, “Ştefania” din Oar,“Speranţa”, “Andreea”, “Violeta” din Carei, “Iris” din Berindan, “Alexandru” din Amaţi,“Daniel” din Borleşti, Centrele de Plasament ale copilului: „Roua” din Hurezu, „Floare deColţ” din Halmeu, Centrul Maternal „Lorena” şi Centrul de Asistenţă şi Intervenţie aVictimelor Traficului de Persoane, Abuzului, Neglijării şi Exploatării „Andrei „ din Satu Mare.

  Reprezentanţii angajaţilor s-au deplasat în Centrele amintite, de Sfântul Nicolae, iarmulţi dintre ei au fost percepuţi de către copii ca adevăraţi părinţi de „suflet, inimă şi credinţă”. Toţi copiii au fost curioşi să deschidă, cât mai repede cu putinţă, pacheţelele cu cadouri, în timpce seninătatea nevăzută a lui Moş Nicolae era întipărită pe feţele lor nevinovate. Unii copii, după ce-au descoperit jucăriile şi dulciurile aduse de Moş Nicolae, au alergat cu mare bucurie la angajaţii DGASPC pentru a le arăta, dar şi pentru a le împărtăşi nemăsurata fericire cuprinsăde o sinceritate emoţionantă. În Centrele de Plasament, Casele de Tip Familial şi celelalte Centre unde locuiesc copiiidin sistemul de asistenţă socială, de Moş Nicolae s-a creat o atmosferă asemănătoare cu aceeadin familiile angajaţilor. Un alt moment emoţionant s-a materializat în interpretarea de cătrecopii a unor colinde tradiţionale româneşti. Vocile lor cristaline pline de veselie au umplut cuamintiri din copilărie şi inimile angajaţilor, care au colindat entuziasmaţi împreună cu aceştiminunaţi copii, care aveau sufletele poleite de magia nemuritoare a lui Moş Nicolae.

  Tuturor copiilor din Centre, şi-n special celor care poartă numele lui Moş Nicolae saualte derivate ale acestuia, le dorim un sincer LA MULŢI ANI !

  Nu uitaţi, dragi copii, nicio clipă, că toţi angajaţii sunt în permanenţă alături de voi, zi şi noapte, reuniţi sub aripile pline de afecţiune părintească şi dăruire profesională ale familiei DGASPC Satu Mare.

  foto-dgaspc-satu-mare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img