Gabriela Firea consideră că Liviu Dragnea este cel mai potrivit să fie premiergabriela-firea-nu-vede-in-ludovic-orban-un-adversar

Președintele PSD București, Gabriela Firea, primar general al Capitalei, consideră că personalitatea politică “cea mai îndreptățită” să fie premier al României este liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

“Personalitatea politică cea mai îndreptățită să fie premier al României este președintele PSD, Liviu Dragnea — vicepremier și ministrul Dezvoltării în Cabinetul PSD. Victoria istorică a PSD în alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea președintelui PSD și fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat”, a scris vicepreședintele PSD, pe Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea, “s-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor pentru soluții și idei valoroase”.

“Am fost cu toții cuprinși de dorința de a salva țara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria. Din punctul meu de vedere, românii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea — premier, PSD partidul învingător! Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiția nu a interzis, prin sentință, dreptul de a alege și de a fi ales al domnului Dragnea. Președintele țării trebuie să se obișnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul și pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este președintele PSD. Succes, domnule președinte Liviu Dragnea! Sigur veți conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!”, a transmis primarul Capitalei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts