More


  George Michael, noi detalii despre operele de caritate pentru copii şi un concert tribut în 2017

  - Advertisement -

  george-michael

  Un concert dedicat superstarului George Michael, în cadrul căruia vor susţine recitaluri vedete de talie mondială, va fi organizat în 2017, a anunţat Esther Rantzen, preşedintele organizaţiei de caritate şi asistenţă pentru copii Childline, pe care George Michael a susţinut-o prin donaţii.

  După ce George Michael s-a stins din viaţă prematur la vârsta de 53 de ani, în 25 decembrie, Esther Rantzen, fondatoarea organizaţiei de caritate Childline a anunţat că va organiza un concert dedicat starului, care a susţinut de-a lungul timpului Childline prin donaţii de sume importante.

  Rantzen a anunţat că în cadrul concertului vor participa vedete internaţionale şi că tot atunci se vor celebra 30 de ani de la înfiinţarea organizaţiei de caritate. “George ne-a ajutat să facem aşa încât sute de mii de copii să aibă o viaţă mai bună, prin generozitatea lui. L-am întâlnit de câteva ori, a fost apropiat de noi, în loc să-l fi căutat noi şi a oferit daruri importante în bani pentru copii. A fost un cadou intens personal. Nu a vrut să facem cunoscut aportul lui. Nu a vrut să facă donaţii şi să le asocieze imaginii lui. O să-l celebrăm anul viitor cu un concert”, a declarat Esther Rantzen pentru Daily Mirror, conform contactmusic.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img