More


  O nouă nebunie a sinucigașului de pe pod

  =

  bursa

  Sinucigașul de pe pod a mai făcut ieri o trăsnaie. După ce miercuri seara a amenințat, nimeni nu știe pentru a câta oară, că se aruncă în Someș de pe Podul Golescu, ieri și-a dat foc la casă.

  În după-amiaza zilei de ieri, vecinii sinucigașului de pe pod au observat că iese fum din casa acestuia, situată pe strada Crapului din municipiul Satu Mare. Cum era normal, au sunat la 112 după ce au verificat în prealabil dacă este cineva acasă. Cum era de așteptat, bărbatul nu era acasă.

  Pompierii au ajuns în scurt timp la fața locului, au localizat și stins incendiul. Pompierii încearcă să alte cauza incendiului. Se presupune că sinucigașul și-ar fi aprins singur casa după care a plecat.

  Nimeni nu înțelege de ce acest om nu este închis undeva unde sunt tratați cei cu probleme la mansardă. Nimeni nu înțelege de ce este nevoie ca statul român să cheltuiască atât de mulți bani umblând după el de fiecare dată când lui i se năzare să amenințe că se aruncă de pe pod. Acum a aflat o altă modalitate de a pune autoritățile pe jar. Își aprinde casa. La ce să ne mai așteptăm?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img