More


  Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante de Ziua Naţională a României

  =

  O fetita rade in timp ce asista la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu, marti, 1 decembrie 2015. OVIDIU MATIU / MEDIAFAX FOTO
  O fetita rade in timp ce asista la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe bulevardul
  Corneliu Coposu din Sibiu, marti, 1 decembrie 2015. OVIDIU MATIU / MEDIAFAX FOTO

  Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante către cei dragi şi urează “La Mulţi Ani” României. De la rime autentic româneşti preluate din muzica populară şi din poezia foclorică,până la fotografii cu tricolorul, românii de pretutindeni îşi arată bucuria în social media de 1 decembrie.

   

  Încă de dimineaţă, românii din diaspora au început să publice mesaje de Ziua Naţională a României. Cu fotografii, emoticoane cu inimi lângă care stă scris “La mulţi ani celor cu dragoste de ţară”, gif-uri, rime, cântece şi clip-uri de pe YouTube, românii de pretutindeni celebrează cu veselie Ziua Naţională.

  Într-una dintre fotografiile publicate de o româncă stabilită în străinătate pe grupul de Facebook “Românii din diaspora”, o fată pe un cal arborează steagul României.

  Într-un gif publicat de un alt român din străinătate, care face înconjurul internetului, două siluete schiţate digital şi înveşmânte în portul tradiţional românesc, îşi mişcă trupul în ritmul unui dans popular. În fundalul desenului cu femeia cu fotă şi ie şi bărbatul cu brâu şi cămaşă albă care dansează este harta României.

  Alţi români din diaspora transmit simplu: “La mulţi ani românilor de pretutindeni”, “Doamne, ocroteşte-i pe români” sau “La mulţi ani, Românie, inima mea”

  Totodată, pe grupul “Muzica românilor de pretutindeni” se publică clip-uri cu colaje de piese româneşti folclorice ilustrate cu fotografii ale celor mai frumoase peisaje din ţară. La secţiunea de comentarii, mii de români din diaspora transmit “La mulţi ani ţării noastre frumoase!”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img