More


  Sătmărenii sunt invitați la ”O cană de Fericire”

  - Advertisement -

  Clubul Rotaract Satu Mare, cu sprijinul Rotary și Interact Satu Mare, invită sătmărenii la „O Cană de Fericire!”

  În perioada 5 –21 decembrie Asociația Club Rotaract Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la proiectul „O cană de fericire” care a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție. Începând cu ziua de luni, 5 decembrie, s-a deschis căsuța Rotaract, acolo unde sătmărenii vor putea face donații și unde vor fi serviți cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă și fursecuri în schimbul donațiilor lor. Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți și în acest an la dotarea secției de Anestezie si Teraie Intensiva (ATI) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

  Programul la căsuța Rotaract va fi zilnic de la ora 18 la 22, iar în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc reprezentații de cântece și colinde susținute de artiști sătmăreni. „O cană de fericire” este locul perfect pentru orice sătmărean să iasă din monotonia cotidiană și să petreacă câteva ore alături de prieteni la un pahar de vin fiert, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

  Vă invităm să ne fiți alături publicând această invitație și participând atât profesional cât și personal la evenimentul nostru în cât mai multe zile. Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

  646x404  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img