More


  Sper ca Iohannis să ne accepte rapid premierul şi să instalăm guvernul

  - Advertisement -

  s604x0_liviu_dragnea1

  Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis marţi parlamentarilor PSD noi aleşi, reuniţi în prima şedinţă, să nu se “angajeze” în nicio vacanţă pentru că el speră ca şeful statului, Klaus Iohannis, să accepte rapid propunerea de premier PSD-ALDE, iar săptămâna viitoare să fie instalat guvernul.

  “În ceea ce priveşte perioada următoare, nu vă angajaţi în nicio vacanţă, pentru că sper ca foarte curând, foarte rapid, preşedintele să accepte propunerea noastră de prim-ministru, să desemneze, să putem instala guvernul săptămâna viitoare, pentru a avea buget până cel mai târziu 15 ianuarie, în jurul acestei date”, a spus Dragnea.

  El a arătat că, după instalarea guvernului, mai rămân câteva zile pentru a se face discuţia cu fiecare ministru în parte, pentru a se face fila de buget pentru fiecare minister.

  “În aceste condiţii, până în 15 ianuarie sunteţi disponibili. Şi chiar era foarte urât să începem parlamentul cu o vacanţă. Eu cred că nu sunteţi foarte obosiţi după campania electorală, şi eu cred că ceea ce am spus tuturor românilor în ultimele două luni trebuie să se realizeze. Bugetul este poate cea mai importantă lege. Vor veni, de asemenea, multe legi importante pe care trebuie să le adoptăm în calendarul pe care l-am prezentat în campanie şi pe care românii l-au votat şi pentru asta vreau să fiţi prezenţi”, le-a spus Dragnea parlamentarilor PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img