Sprijin european pentru PSD şi Liviu Dragneas604x0_liviu_dragnea1

Liderii Partidul Socialiştilor Europeni s-au reunit zilele acestea, la Praga, în şedinţă de Consiliul, reiterând sprijinul pentru PSD şi Liviu Dragnea şi, totodată, respingând cu fermitate atacurile lansate recent de preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

”Partidul Socialiştilor Europeni îşi reiterează sprijinul pentru PSD în perspectiva viitoarelor alegeri. Suntem siguri că împreună cu un guvern social democrat în România putem să lucrăm pentru a construi un viitor mai bun pentru români şi europeni. De aceea, liderii social democraţi din Europa îşi pun toată încrederea că Liviu Dragnea şi PSD vor forma guvernul la scurt timp după alegeri”, a declarat preşedintele PES, Sergei Stanishev, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Consiliul PES a remarcat activitatea organizaţiei PES Activists România şi a decis nominalizarea eurodeputatului social-democrat Victor Negrescu drept unul dintre liderii care vor conduce reţeaua europeană de militanţi a PES pentru pregătirea procesului de alegere a candidatului stângii pentru şefia Comisiei Europene la următoarele alegeri europarlamentare.

”Partidul Social Democrat este un partid respectat la nivel european, iar preşedintele Liviu Dragnea este apreciat pentru fermitatea cu care apără interesele României. Toată familia social democrată europeană este alături de noi, iar declaraţiile Alinei Gorghiu ilustrează doar disperarea că pe dreapta eşichierului politic nu există acelaşi sprijin. Sunt mândru că organizaţia PES Activists România a fost remarcată şi apreciată pentru activitatea sa, iar Partidul Social Democrat pentru sprijinul oferit mişcării europene de stânga. Mă bucur că munca depusă de organizaţia noastră, o echipă solidă şi foarte dedicată, este recunoscută la nivel european şi ţin să le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru eforturile depuse”, a declarat preşedinte PES Activists România, europarlamentarul Victor Negrescu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts