More


  Tăiat de porc la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială

  - Advertisement -

  Beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială (CIAS) ALEXANDRU din Carei au avut parte vineri, 16 decembrie 2016, de un tăiat de porc în stil tradiţional, care să le reamintească de clipele petrecute în familie. Acţiunea a fost organizată cu sprijinul unor sponsori generoşi, care au reuşit să aducă o rază de bucurie pe chipurile beneficiarilor acestui Centru din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGAPC)Satu Mare.

  Acţiunea a început dimineaţa devreme, cu înjunghierea şi pârjolirea porcului donat deomul de afaceri Czier Attila din Urziceni. Au fost preparate: jumere, cârnaţi, grătare şi ungulyas foarte gustos. În pofida frigului, beneficiarii au asistat la toate activităţile, ba chiar audat o mână de ajutor personalului.Iniţiativa inedită a fost apreciată de oficialităţile prezente la acţiune.

  Au fost prezenţi: primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, consilierii judeţeni din Carei Rodica Maxi, Pacz Camelia şi Pinter Jozsef, prim adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SatuMare, locotenent-colonelul Constantin Ganea. Conducerea DGASPC Satu Mare a fost reprezentată de: directorul general Mariana Dragoş şi de directorul adjunct Eugenia Ardelean. Oficiile de gazdă au fost făcute de directorul CIAS ALEXANDRU, dr. Dora Barth.

  În încheiere, beneficiarii au cântat colinde atât în limba română cât şi în limba maghiarăîn faţa bradului de Crăciun împodobit din holul Centrului. Apoi au degustat jumerele, cârnaţii,grătarele şi gulyaşul preparat special pentru ei.

  “Prin această acţiune, am dorit ca beneficiarii din Centrul nostru să îşi reamintească declipele asemănătoare pe care le-au petrecut în trecut în sânul familiilor lor. Mulţumim peaceastă cale sponsorilor generoşi, care ne-au ajutat să realizăm acest tăiat de porc în stiltradiţional. Având în vedere succesul obţinut, am decis să organizăm o acţiune asemănătoare şiîn luna decembrie a anului viitor”, a declarat directorul Cias Alexandru.

  img_2667  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img