More


  Un american a cheltuit 1 milion de dolari, bani furați, jucând Game of War pe telefonul mobil

  - Advertisement -

  american-a-cheltuit-1-milion-dolari

  Un bărbat din Statele Unite a cheltuit 1 milion de dolari jucând Game of War, o aplicație pentru telefonul mobil, după ce a furat 4,8 milioane de dolari din banii angajatorului său, informează BBC care citează Ars Technica.

  Kevin Lee Co, în vârstă de 45 de ani, din Sacramento, California, a pledat vinovat în fața acuzațiilor de fraudă și spălare de bani după ce a utilizat în mod fraudulos cardul de credit al companiei pentru care lucra.

  Potrivit tribunalului, Co a cheltuit circa 1 milion de dolari din banii furați jucând Game of War, unul dintre cele mai populare jocuri de telefonie mobilă.

  În cadrul aplicației, jucătorii cumpără aur și credit pentru a construi și cuceri imperii.

  Americanul lucra de doi ani la Holt, o companie din California care se ocupa cu distribuția de utilaje Caterpillar, când a început să pună în aplicare o schemă frauduloasă, în mai 2008. El a devenit responsabil de conducerea departamentului contabil și a reușit să ascundă tranzacțiile până în martie 2015. O lună mai târziu și-a dat demisia.Timp de aproape șapte ani, împătimitul de jocuri a folosit cardul companiei pentru a cumpăra mașini de lux, bilete la meciuri, mobilă, dar a achitat și operații estetice.Se estimează că fiecare utilizator a cheltuit anul trecut, 550 de dolari, în medie, pentru a se delecta cu acest joc.

  În urma anchetei la care a participat și FBI, bărbatul va fi condamnat în mai, acesta riscând să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img