More


  Un american poartă coarne de capră în fotografia de permis auto, după ce a convins autorităţile

  - Advertisement -

  coarne-de-capra-ptr-un-american

  Phelan Moonsong, care se recomandă drept preot păgân, a convins recent autorităţile din statul american Maine să-i permită să poarte coarne de capră în fotografia pentru permisul auto eliberat de stat, informează Washington Post. Preotul păgân şi-a câştigat dreptul să poarte coarne de capră în fotografia pentru permisul auto, după ce a afirmat în faţa autorităţilor din statul american Maine că sunt “veşminte religioase”. Nu contează cât de multe articole de îmbrăcăminte poartă Phelan Moonsong, atunci când iese pe uşa casei în fiecare zi: Dacă nu poartă perechea lui preferată de coarne de capră, preotul păgân nu este în acord cu religia pe care o practică.

  Cu excepţia momentele în care bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din oraşul Millinocket, statul american Maine, doarme sau se scăldă, iubitele lui coarne de capră sunt rareori îndepărtate de pe capul preotului păgân.

  Istoria datează încă de când a pus mai întâi ochii pe coarne, la o adunare de grup pentru bărbaţii adepţi ai păgânismului, în 2009. Un prieten a cărui capră murise recent, a ţinut să ofere ofrandă coarnele membrilor grupului. Nimeni nu a vrut suvenirul; Moonsong povesteşte că n-a putut iniţial să creadă că poate fi atât de norocos.

  Aşa că a luat coarnele acasă, a forat găuri mici în fiecare şi le-a ataşat pe frunte, folosind saule cu cârlige de pescuit pe care a plătit 50 de lire. Şi-a înfăşurat elastic în jurul capului şi le-a montat. Viaţa lui s-a schimbat. Phelan este preot al lui Pan. “Am ajuns să mă simt foarte ataşat de coarne şi au devenit o parte din mine şi o parte din practica mea spirituală”, a spus Moonsong, menţionând că îşi umezeşte periodic coarnele în patchouli şi ulei de cedru pentru a le menţine în stare proaspătă şi tăbăcită. “Coarnele fac parte din ţinuta mea religioasă.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img