More


  Florin Iordache, ministrul Justiţiei, i-a chemat luni la discuţii pe L.C. Kovesi, Augustin Lazăr şi Daniel Horodniceanu

  - Advertisement -

  florin-iordache

  Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, i-a chemat luni pentru discuţii pe şefii parchetelor: procurorul general al României, Augustin Lazăr, pe procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi pe procurorul-şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, la sediul Ministerului Justiţiei.

  Discuţiile cu şefii parchetelor sunt programate să aibă loc astăzi, în jurul prânzului. De altfel, ministrul Justiţiei a declarat, vineri, că va avea întâlniri cu procurorul general, urmând să discute şi situaţia Laurei Codruţa Kovesi, în contextul înregistrărilor lui Sebastian Ghiţă şi a dosarului de la parchet.

  “E o anchetă în derulare la Parchetul General. Această discuţie o voi avea şi săptămâna viitoare când mă văd cu procurorul general şi cu adjuncţii dumnealui.(…) Atâta timp cât este o anchetă în derulare, pe care o are în acest moment Parchetul General, atâta timp cât respectă prevederile legale, nu văd de ce (n.r.-retragere din funcţie a procurorului şef DNA)”, a răspuns Florin Iordache vineri. Ministrul Justiţiei a mai susţinut că în România nu mai este nevoie de monitorizare prin rapoarte MCV, precizând că ţara noastră a arătat “progrese remarcabile”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img