More  Madonna revine asupra declaraţiei în care afirmă că vrea să arunce în aer Casa Albă: “Era o metaforă”

  madona

  Madonna a explicat declaraţia din discursul vehement anti-Trump pe care l-a susţinut în timpul marşului de protest al femeilor, în Washington, afirmând că pasajul în care a declarat că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă era o metaforă, informează People.

  Madonna a clarificat declaraţia într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, explicând că fraza din discursul său în care a afirmat că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă era o simplă “metaforă.”

  Regina muzicii pop, Madonna, va fi investigată de Serviciile Secrete din Statele Unite, după ce, în timpul discursului susţinut la ”Marşul Femeilor” anti-Trump, din Washington, a spus că vrea să arunce în aer Casa Albă, notează Daily Mail.

  Discursul controversat al Madonnei, susţinut la ”Marşul Femeilor” anti-Trump, din Washington, a atras atenţia Serviciilor Secrete, după ce cântăreaţa a înjurat pe scenă de câteva ori şi a afirmat că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă.

  Artista şi-a exprimat furia cu privire la rezultatele alegerilor din SUA şi a spus mulţimii că s-a gândit de multe ori la acest lucru, dar ştia că nu va schimba nimic.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE