More  Presa britanică, amuzată după ce Casa Albă a confundat numele premierului May cu cel al unui model

  O greșeală de tipar strecurată într-un document remis de Casa Albă jurnaliștilor face deliciul presei din Marea Britanie, transmite DPA. Echipa de comunicare a administrației Trump a scris greșit numele premierului Theresei May, omițând litera “h”. Astfel, din comunicat reiese că președintele Donald Trump se întâlnește azi nu cu șefa executivului de la Londra, ci cu model Teresa May, cunoscută pentru apariția sa în fotografii și filme erotice.
  “În cursul după-amiezii, președintele va lua parte la o întâlnire cu premierul Regatului Unit, Teresa May”, se arată în documentul care a provocat amuzamentul reprezentanților mass-media. Greșeala apare, în total, de trei ori în cadrul informării de presă.
  Publicația The Telegraph relatează că în programul remis presei de cei de la biroul vicepreședintelui american Mike Pence numele premierului britanic este scris greșit doar o dată.
  Extrem de amuzați de gafă, jurnaliștii de la The Independent fac trimitere și la titlul unuia dintre filmele erotice în care a apărut Teresa May, titlu ce face referire la Casa Albă.
  Nu este prima eroare de acest fel de când Trump a preluat președinția SUA. O britanică pe nume Ivanka a avut parte de propriul moment de glorie online după ce președintele american i-a trimis din greșeală, pe Twitter, un mesaj destinat, de fapt, fiicei sale, Ivanka Trump.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE