More


  Un bărbat a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, pentru că a furat o telecomandă

  - Advertisement -

  telecomanda-tv

  Eric Bramwell, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat în luna noiembrie, iar în ianuarie a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, scrie Independent.co.uk. Bărbatul a furat o telecomandă în 2015, august, dintr-un apartament din Wheaton, Illinois, dar când a încercat să fugă de la locul faptei, şi-a pierdut o mănuşă. O mostră de ADN prelevată de poliţişti din accesoriul vestimentar l-a conectat pe individ de alte furturi din trecut, ceea ce i-a crescut semnificativ perioada pe care trebuie să o petreacă în arest. Potrivit procurorilor care au lucrat la caz, bărbatul s-ar fi încadrat pentru cel puţin 30 de ani de închisoare.

  Individiul ar fi comis alte furturi similare, sustrâgând din diverse apartamente televizoare scumpe.

  “Activitatea ilegală a domnului Bramwell l-a ajuns într-un final din urmă”, a declarat avocatul Robert Berlin. “Indiferent ce bunuri au fost sustrase, Bramwell a luat în râs legea de nenumărate ori”.

  “A luat ce a vrut, de câte ori a vrut, şi s-a aşteptat să nu suporte consecinţe. Nu aşa funcţionează lucrurile, după cum a aflat şi domnul Eric Bramwell însuşi”, a completat avocatul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img