More

    Un mall, parţial evacuat

    a0b95c84569b8da22849e2486e75447e

    O parte din persoanele aflate, marţi, într-un mall din Cluj-Napoca au fost evacuate după ce Poliţia a fost sesizată de plasarea în incintă a unei genţi sau a unui colet suspect, autorul apelului fiind identificat şi urmează să fie dus la audieri, alarma fiind falsă, transmite corespondentul MEDIAFAX

    Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au efectuat verificări dar nu au descoperit nicio geantă sau colet suspect. ”A fost făcută o sesizare prin 112 prin care s-a anunţat faptul că într-un centru comercial a fost plasată o geantă sau un colet suspect. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au delimitat zona unde s-a indicat că s-ar fi amplasat coletul respectiv şi a fost închisă o intrare, dar nu a fost găsită nicio geantă şi niciun colet suspect, alarma fiind falsă. A fost identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani din Timişoara despre care se presupune că ar efectuat apelul. Acesta va fi condus la audieri”, a spus Jucan.

    Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul din Timişoara este cunoscut ca având afecţiuni psihice. ”Va fi audiat şi va trebui să explice de ce a sunat să anunţe plasarea unei bombe în mall. Fapta este infracţiune iar după audieri se va stabili ce măsuri se vor lua împotriva celui care a dat acel apel”, au spus sursele citate.

    Reprezentanţii mall-ulu au declarat la rândul lor corespondetului MEDIAFAX că, la solicitarea organelor de ordine, au fost evacuate persoanele aflate în zona delimitată în care se anunţa că a fost plasat coletul. „Nu s-au închis magazine”, au spus aceştia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE