More  Actorul Johnny Depp, cvasiruinat din cauza stilului de viață

  johny

  Actorul Johnny Depp nu se uită la banii pe care îi cheltuiește și iubește traiul pe picior mare chiar dacă se îndreaptă spre ruina financiară, potrivit unei contra-plângeri depuse marți de foștii administratori ai averii sale, informează AFP.

  În cea mai mare parte a ultimele două decenii, starul în vârstă de 53 de ani a cheltuit, în medie, 2 milioane de dolari pe lună, potrivit The Management Grup (TMG), care l-a dat în judecată pe Depp după ce actorul a acționat în justiție compania, la 13 ianuarie, cerând 25 de milioane de dolari pentru proasta administrare a averii sale.

  TMG susține, însă, că stilul de viață risipitor al vedetei americane este răspunzător de această situație și că Depp a ignorat în mod repetat avertismentele, arată CNBC. ”Depp și numai Depp este răspunzător pentru orice criză financiară în care se găsește astăzi”, se arată în documentele juridice.

  Starul din “Pirații din Caraibe” ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 case, între care un castel în Franța, situat pe un teren de 18 hectare, mai multe reședințe la Hollywood, un apartament în centrul Los Angeles sau o fermă cu cai din Kentucky.

  Începând din anul 2000, Depp a mai cumpărat un iaht de 18 milioane de dolari, nu mai puțin de 45 de mașini de lux, cheltuiește 700.000 de dolari pe lună pentru vinuri de calitate, deplasări cu avionul privat și are un personal format din 40 de angajați, se mai arată în plângere. Actorul este, de asemenea, un avid colecționar de artă, o pasiune scumpă care l-a costat o mare parte din avere — actorul a plătit sume importante pentru a achiziționa opere de artă ale pictorilor săi preferați, printre acestea numărându-se 200 de lucrări de Warhol sau Klimt.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE