More  George Clooney va primi un trofeu onorific la gala premiilor César 2017

  george

  Actorul George Clooney va primi un trofeu onorific la gala premiilor César 2017, care se va desfăşura pe 24 februarie în Paris, potrivit BBC.

  Membrii Academiei de Film Franceze îl omagiază pe George Clooney drept “cel mai carismatic actor al generaţiei sale”, al cărui “talent fantastic” îl încadrează în “panteonul actorilor legendari”.

  Clooney va primi premiul onorific César acordat de Academie des Arts et Techniques du Cinema.

  De asemenea, la gala de decernare a premiilor César de pe 24 februarie, actorul francez Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 83 de ani, va fi recompensat cu un trofeu onorific pentru întreaga carieră.

  Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din “Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei “Argo”.

  Clooney a echilibrat performanţele sale din mari superproducţii cu locul de muncă ca un producător şi director comercial în spatele proiectelor comerciale mai riscante, precum şi activist social şi liberal. La 31 ianuarie 2008, Organizaţia Naţiunilor Unite l-a numit pe Clooney “Mesager al Păcii.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE