More  Governors Ball 2017: Nominalizații la Oscar vor fi răsfățați cu 400 de pizza și 7.000 de statuete din ciocolată

  meniu-oscar

  Governors Ball, petrecerea oficială după Oscar organizată anul acesta pentru 1.500 de invitați, inclusiv nominalizații la premiile Academiei americane de Film, va include în meniul său 400 de pizza artizanale, zece kilograme de caviar și 7.000 de figurine din ciocolată reprezentând-ul pe “unchiul Oscar”, relatează EFE.

  Este anunțul făcut de Cheryl Cecchetto, producătoarea evenimentului care a precizat că sala Ray Dolby Ballroom, adiacentă Teatrului Dolby unde se va desfășura gala Oscarurilor, va fi supusă “unei transformări magice” și unde culoarea roșie va fi noua tendință. Jeffrey Kurland, însărcinat cu design-ul producției a promis că sala “va trece de la mare plină de tonuri roșii la un ocean cu sclipiri aurii”. Tonurile aurii au fost adăugate pentru a celebra aurul Oscarului, a pus el.

  Popularul chef austriac Wolfgang Puck se va ocupa de meniul petrecerii, așa cum a făcut în ultimii 23 de ani. “Cred că în astfel de ocazii nimeni nu ezită să deschidă gura pentru puțin caviar, sau, în funcție de pofta de mâncare, pentru ceva mai consistent ca paste, sau anghinare umplute cu trufe negre”, a spus el.
  Meniul petrecerii de anul acesta include o serie de aperitive care merg de la clasicele mini-hamburger din vită Kobe cu brânză cheddar, până la triunghiurile de tartar din ton picant și creveți cu mango, guacamole și sos alioli, precum și o gamă variată de sushi, fructe de mare și poke (salată de pește crud).
  Cei care preferă preparatele calde vor avea la dispoziție cartofi la cuptor cu caviar, plăcintă din pui cu trufe negre, costițe din vacă wagyu, sau preparate vegetariene precum varză de Bruxelles cu piure din semințe, salată de țelină cu iaurt, sorg și morcovi și o gamă variat de deserturi: înghețată, șerbet, gofre (waffle) și souffle de zmeură.

  Vinurile care vor scălda bucatele vor proveni din pivnițele cineastului Francis Ford Coppola, care va pune la dispoziția Academiei sortimente create special pentru acest eveniment precum sticlele cu eticheta ‘Director’s Cut’, un Cinema Premiere din 2013, Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Merlot și Petite Sirah și un Chardonnay Russian River.

  Cea de-a 89-a ediție a premiilor Oscar va avea loc la 26 februarie la Teatrul Dolby din Hollywood și va fi transmisă în direct de peste 225 de țări și teritorii.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE