More


  Nu cred că Victor vrea așa ceva

  - Advertisement -

  Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că Victor Ponta nu își dorește nominalizarea pentru funcția de ministru al Justiției, deși îl consideră capabil să ocupe orice poziție guvernamentală.
  “Nu cred că Victor vrea așa ceva, dar eu am spus-o mai demult, Victor poate să ocupe orice poziție în orice Guvern din România. Dar aici, totuși, un cuvânt important, de fapt primul cuvânt, trebuie să-l aibă șeful Guvernului, care, după ce se va gândi la niște propuneri, va trebui să le prezinte și partidelor din coaliție și, bineînțeles, președintelui care le semnează”, a declarat Dragnea marți, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc un nou termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu.
  Întrebat care ar fi, în opinia sa, persoana cea mai potrivită să conducă Ministerul Justiției, președintele PSD a răspuns că propunerile trebuie să le facă premierul.
  “Eu nu sunt prim-ministru, știți bine că nu am putut să fiu prim-ministru. Eu nu fac astfel de afirmații public, dacă am o idee, o spun premierului, dar i-am spus, i-am spus și eu, și domnul Tăriceanu, că aștept de la dumnealui niște propuneri pe care să le facă public, să le facă în partid, să le facă președintelui Iohannis, pentru a ocupa cel puțin cele două posturi care sunt vacante”, a precizat Liviu Dragnea.
  Florin Iordache a demisionat pe 9 februarie din funcția de ministru al Justiției, în locul său fiind numită, ca interimar, Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img