More


  Pamela Anderson susţine bărbaţii acuzaţi pe nedrept de viol

  =

  Pamela-Anderson

  Actriţa Pamela Anderson a declarat că îi susţine pe bărbaţii acuzaţi pe nedrept de viol.Ea a a declarat că a fost inspirată de prietenia ei cu Julian Asange, care este acuzat de agresiune sexuală anunţă Page Six.

  Vedeta l-a vizitat pe Asasange de patru ori la ambasada ecuatoriană din Londra, unde locuieşte Assange pentru a se proteja de procesul din Suedia. „Desigur gravităm în jurul persoanelor volatile precum copii şi ne gândim prima dată la femei şi copii, ceea ce e important, desigur, dar sunt mulţi bărbaţi în acestă situaţie şi sunt terorizaţi politic“, a declarat Anderson.

  În  2014 Pamela Anderson a declarat că a fost violată de câteva ori şi a vorbit pentru victimele violenţei sexuale. Assange s-a refugiat la 19 iunie 2012 în sediul ambasadei Ecuadorului la Londra care se bucură de inviolabilitate diplomatică, pentru a scăpa unei extrădări în Suedia, unde este acuzat de comiterea unor agresiuni sexuale pe care le neagă. El se teme că din Suedia ar urma să fie trimis şi judecat în Statele Unite din cauza rolului jucat în scurgerea de informaţii condusă de compania sa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img