More


  Premiile Oscar se pregătesc de covorul roșu

  - Advertisement -

  oscar-covorul-rosu

  Academia de la Hollywood a început deja instalarea covorului roșu pe care vor defila duminică unele dintre cele mai mari celebrități din lume și care va fi prevăzut cu această ocazie cu o copertină specială pentru a opri ploaia, care se așteaptă să cadă cu prilejul celei de-a 89-a ediții a premiilor Oscar, relatează EFE.

  “Nu suntem îngrijorați, pur și simplu trebuie să fim pregătiți”, a declarat pentru EFE Joe Lewis, responsabil de o parte a organizării galei. “De mulți ani nu am mai recurs la această protecție, dar am luat acum decizia pentru a nu fi obligați să intervenim în ultimul moment”, a spus el. Prognoza meteo indică o înaltă probabilitate de ploaie duminică, 26 februarie.

  Hollywoodul se confruntă de la începutul săptămânii cu numeroase blocaje de trafic în jurul Teatrului Dolby, unde se va desfășura ceremonia a cărei protecție va fi asigurată de o parte a corpului de poliție din Los A?ngeles (California).

  Bulevardul Hollywood, unde se află Teatrul Dolby, are deja instalate îngrădirile de metal rezervate presei acreditate și au fost de asemenea afișate posterele cu chipul lui Jimmy Kimmel, maestrul de ceremonii ale galei, invitând telespectatorii să urmărească în direct ceremonia prin intermediul postului ABC.

  Curioșii care au venit să viziteze zona au avut norocul să-l vadă aici pe Justin Timberlake, nominalizat la categoria pentru cel mai bun cântec original, filmând un clip de promovare.

  Musicalul ‘La La Land’, al regizorului Damien Chazelle, pornește ca favorit cu 14 nominalizări, urmat de drama independentă ‘Moonlight’ și de filmul de scence-fiction ‘Arrival’, fiecare cu câte 8 nominalizări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img