More


  PSD susţine guvernul Grindeanu şi ordonanţa de modificare a Codurilor penale

  - Advertisement -

  s604x0_liviu_dragnea1

  Liderii PSD au decis, în unanimitate, în şedinţa Comitetului Executiv Național, să susțină în continuare Guvernul Grindeanu și ordonanța de modificare a Codului Penal, informează surse politice.

  Liderii PSD s-au întrunit joi, la Palatul Parlamentului, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, unde au discutat despre decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale şi a proiectului de lege care vizează graţierea, măsuri ce au generat ample proteste în întreaga ţară.

  De asemenea, printre subiectele de discuţie ale PSD se numără şi proiectul de buget pe 2017, care urmează să intre în Comisiile de specialitate pentru avizare şi ulterior votat în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a exprimat până la acest moment nicio poziţie vizavi de deciziile Guvernului Grindeanu pe tema Justiţiei, social-democratul lipsind atât de la şedinţa grupurilor PSD de miercuri, precum şi de la sedinţa Birourilor Permanente Reunite.

  Liderul social-democraţilor a afirmat, marţi, referitor la ordonanţele privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, că s-a ajuns ca în povestea „Petrică şi lupul”, iar miniştrii trebuie să decidă lucrurile în care cred ei, şi nu în care cred alţii, deoarece reprezintă un guvern legitim, rezultat dintr-un vot al Parlamentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img