More  Putoarea sufla-n clarinet?

  smelling

  Foștii colegi de internat şi școală ai deputatului zâmbăreț de Satu Mare, revoltați că acesta a ajuns în Parlament, ne-au povestit zilele trecute de trecutul puturos al “prostănacului”.

  Aceștia nu înţeleg cum un nespălat şi un prostănac (sunt vorbele foștilor colegi, noi nu punem etichete) a ajuns parlamentar, având în vedere că de la școală chiulea mai tot timpul şi nu învăța. Totuşi, în aşa funcții este nevoie de oameni școliți nu de oameni care şi-au luat diploma de doctorat înainte să termine facultatea la 40 şi ceva de ani.

  Foștii colegi zic că aşa e când se ajunge omu, nu mai știe de unde a plecat şi nici colegii nu îi mai recunoaște, da apoi să mai şi salute pe stradă!

  Tot ei zic că acesta era certat cu apa şi săpunul şi erau nevoiți să îl scoată afară cu picioare în fund din camera de la internat pe motiv că îi puţeau picioarele de îţi pica părul din nas şi se ofileau florile în ghiveci. Deputatul nost ieșea seara pe Corso şi dădea concerte la clarinet da de îl remarca şi pe el vreo duduiță.

  Concluzia colegilor a fost următoarea: dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE