More  Un frizer din Gaza oferă clienților săi servicii de îndreptare a părului cu… flacăra 

  frizer-cu-bricheta

  Clienții aflați în căutarea coafurii perfecte, dar și a senzațiilor tari, se înghesuie în salonul unui frizer din Gaza care oferă o tehnică inedită de aranjare a părului, nerecomandată însă persoanelor slabe de inimă.

  Ca să realizeze cea mai reușită coafură pentru cei care trec pragul salonului său, Ramadan Odwan nu folosește numai foarfeca, aparatul de tuns și pe cel de uscat, ci mai ales un spray și o brichetă.

  “Oamenii se dau în vânt după asta, mulți sunt curioși să treacă prin această experiență și nu le e teamă”, a declarat frizerul pentru Reuters. “Oamenilor de aici le plac aventurile”, a completat el.

  Ramadan Odwan aprinde jetul spray-ului folosind bricheta și trece flacăra prin părul clientului aflat pe scaun. El nu recomandă, însă, ca tehnica să fie utilizată de oricine. “Conceptul este foarte simplu, dar destul de riscant dacă nu ai experiență în ceea ce faci. Pentru aceste lucruri este nevoie de protejarea părului și de utilizarea câtorva materiale de protecție pentru a apăra scalpul și podoaba capilară până la final. Dar și de protecție contra focului”, a explicat el.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE