More


  Un istoric de renume îi prezice demisia lui Trump în următoarele săptămâni

  - Advertisement -

  Donald-Trump-demisioneaza

  Preşedinţia lui Donald Trump va fi probabil a doua cea mai scurtă din toate timpurile, afirmă unul dintre cei mai bine cotaţi istorici din Statele Unite.

  Potrivit Business Insider, profesorul Ronald L. Feinman a prezis că fostul magnat media va rămâne în funcţie “între cele 31 de zile ale lui William Henry Harrison, din 1841”, care a murit pneumonie şi cele “199 de zile ale lui James A. Garfield, din 1881”, care a murit la 79 de zile după ce a fost împuşcat într-o încercare de asasinat, “după o suferinţă teribilă şi malpraxis”.

  Feinman a prezis că este puţin probabil ca mandatul lui Trump să atingă termenul de 16 luni şi 5 zile, cât a fost cel pe care l-a avut al 12-lea preşedinte SUA, Zachary Taylor, care a murit de o boală digestivă, în 1850. Ronald L. Feinman a publicat recent o carte despre destinele nefericite ale liderilor americani. Referindu-se la vicepreşedintele american Mike Pence, care va prelua conducerea dacă Trump pleacă de la Casa Albă, istoicul comentează că “preşedinţia Pence” ca inevitabilă. De altfel, într-un recent articol expertul în istoria contemporană americană a spus că cel mai probabil Donald Trump va fi pus sub acuzare sau forţat să demisioneze în următoarele săptămâni.

  Predicţia renumitului istoric vine la scurt timp după ce Casa Albă a recunoscut că în urmă cu câteva săptămâni Michael Flynn nu a spus adevărul despre apelul telefonic avut cu un diplomat rus. Vestea a alimentat speculaţiile privind apropierea lui Donald Trum de Vladimir Putin şi implicarea Rusiei în campania SUA la prezidenţiale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img