Unde călătoresc cuplurile din România de Valentine’s DayDestinatii-Valentines-Day

Capitalele şi marile oraşe din cele mai vizitate ţări europene sunt în continuare preferate de călătorii români, chiar şi atunci când vine vorba de Valentine’s Day. Roma, Barcelona, Berlin, Londra şi Paris sunt destinaţiile către care se îndreaptă luna aceasta mulţi români.

Cele mai multe căutări efectuate pe site-ul momondo.ro s-au îndreptat către Roma. Oraşul promite la dolce vita la propriu – aici se află celebra Fontana di Trevi, locul în care s-a filmat o scenă de iubire din filmul clasic La Dolce Vita. Costul de persoană pentru bilet de avion şi cazare la un hotel de trei stele între 12 şi 15 februarie porneşte de la 115 euro.

Barcelona este a doua cea mai căutată destinaţie de către români pentru Valentine’s Day. Oraşul oferă infinite motive pentru a sărbători oricând viaţa şi, mai ales, viaţa în doi, pe străduţe şerpuitoare către galerii, muzee sau restaurante fermecătoare. Costul de persoană pentru o vacanţă de patru zile la Barcelona este dublu faţă de Roma. Pentru bilet de avion şi cazare la hotel central de trei stele, ofertele pornesc de 220 euro de persoană.

Londra nu este printre cele mai ieftine destinaţii, însă este în continuare printre cele mai căutate de către călătorii români, indiferent de sezon. Pentru perioada 12-15 februarie, costul pentru bilet de avion şi cazare la hotel de trei stele în zona Hyde Park porneşte de la 280 euro de persoană. Cu toate acestea, o plimbare în vestitul parc, o vizită la trei dintre cele mai mari şi mai frumoase muzee londoneze, Muzeul Victoria şi Albert, Muzeul de Ştiinţe, Muzeul Istoric al Naturii, sunt aventuri pentru care nu e nevoie de bilet de intrare.

O escapadă în oraşul luminilor poate fi mai scumpă decât la Londra. Cu siguranţă vă zboară deja gândul la numeroase locuri celebre din Paris unde să vă cazaţi amândoi. Rezervaţi-vă zborul şi către ceva inedit totodată, cum ar fi o vizită la Muzeul Eugène Delacroix, un mic muzeu în apartamentul în care pictorul a locuit şi muncit, sau un cocktail desăvârşit la Little Red Door, un bar cochet de cocktailuri servite în pahare vintage.

Deşi celebra poveste de iubire dintre Romeo şi Julieta păstrează amprente la aproximativ 120 de km distanţă la Verona, Veneţia este destinaţia aleasă de români pentru perioada 12-15 februarie. Aici are loc unul dintre cele mai mari Carnavaluri din Europa şi, totodată, plimbările cu vaporaşul sau gondola sunt nelipsite dintr-un cadru memorabil. Costurile de persoană pentru un bilet de avion şi trei nopţi la hotel de trei stele în Veneţia sunt cele mai ridicate, comparativ cu celelalte destinaţii căutate pentru aceeaşi perioadă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts