More  Scuzele şoferului…

  bursa

  Ne-am tot obişnuit ca în ultima vreme să avem tot soiul de clienţi la bursă , şoferi care parchează aiurea prin Sătmar. Unii se regăsesc şi pe pagina de facebook, „Ai parcat ca un bou Satu Mare”. Iar odată ajunşi acolo, vedete cu sau fără voia lor, şoferii adoptă metoda struţului sau mai rău apelează la sudălmi…

  Recent, un şofer care şi-a parcat maşina pe trotuar a surprins plăcut pe toată lumea. Acesta şi-a cerut scuze pentru disconfortul creat.

  Mașina acestuia a fost surprinsă parcată pe trotuar pe strada Ștefan cel Mare, lângă Casa Meșteșugarilor (fostul Cinema Popular). Fotografiile cu mașina acestuia au fost postate pe facebook de activiștii de la ”Ai parcat ca un bou Satu Mare”.

  ”Mă numesc George T. și sunt proprietarul mașinii din imagine. La momentul respectiv, fiul meu a avut o ședință foto pentru o colecție de haine la Casa Meșteșugarilor și a parcat în locul respectiv pentru a putea descărca hainele și echipamentul foto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pietonilor și apreciem spiritul civic critic al sătmărenilor”, a scris sătmăreanul… Acum, sigur, zicem noi, vina recunoscută e pe jumătate iertată… Cu o completare… nu mai încercaţi şi a doua oară că poate se lasă şi cu amendă nu doar cu o fotografie pentru veşnicie.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE