More  A-nnebunit lupul în supermarketurile din Satu Mare?

  Bursa 2

  Nu ştim ce se întâmplă în unele din supermarketurile din Satu Mare dar e clar că lucrurile au cam scăpat de sub control. Este suficient să tragem o ocheadă la cele postate de unii sătmăreni pe facebook, în ultimele zile, şi să ne dăm seama că cei răspunzători de marketingul centrelor comerciale respective au niscai probleme la mansardă.

  Bursa 1

  Mai întâi vă prezentăm o „capodoperă” în ale fashion-ului autohton care înfăţişează o rochie din colecţia primăvară –vară creată dintr-un material cu totul şi cu totul inedit: tampoane absorbante! Se pare că reprezentanții celui mai mare hiper-market din județul Satu Mare au găsit cea mai odioasă metodă de a face reclamă la astfel de produse. Nici una, nici alta, au îmbrăcat un manechin de plastic într-o rochie din tampoane și l-au expus în zona unde se vând astfel de produse.Mai mult decât atât, tampoanele sunt desfăcute. Vorba cuiva: bine că nu le-au pus folosite!

  Cel puţin la fel de bizară a fost şi modalitatea de plată dintr-un supermarket din Satu Mare care a introdus ca monedă de cumpărare… forintul. Acuma înţelegem că suntem vecini cu Ungaria dar nici chiar aşa… Dacă eram vecini cu Botswana, plăteam cu p..a? La un raion la care se vând răsaduri în ghivece, prețul este trecut în forinți. Și se pare că nu e de ieri, de azi, ci de ceva vreme. Pentru că se vede clar că prețul inițial a fost de 1990 de forinți, dar după reducere, acesta a scăzut la 1490 de forinți. De fapt, în fond și la urma urmei, nu este vorba efectiv despre plata în forinți ci este vorba despre o neglijență. Acele ghivece de răsaduri au fost aduse, foarte probabil, din Ungaria, iar pe ele au rămas etichetele cu prețurile de la magazinul din țara vecină. Dar, la prima vedere, imaginea cu plata în forinți este frapantă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE