More


  La pândă de neciopliţi

  - Advertisement -

  Bursa

  Într-o comună de lângă Satu Mare va fi organizată o pândă pentru a fi prinși cei care aruncă molozurile și mizeriile la întâmplare.

  Prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, le cere cetățenilor să-i fotografieze și să noteze numerele de mașină ale celor care aruncă mizerii și molozuri la întâmplare. El îi atenționează pe cei care recurg la astfel de gesturi că va fi organizată o pândă pentru prinderea lor.

  ”Pentru o comună curată, rog toți cetățenii să noteze, pozeze, să ne sune şi să transmită numerele de mașină a celor care depun moloz sau orice mizerii pe raza comunei Păulești. Amatorilor, atenţie! Facem pândă până vom instala toate camerele de luat vederi! Cei vinovați nu vor beneficia de clemență”, se arată în mesajul postat pe contul său de Facebook de primarul Zenoviu Bontea.

  ”Păuleștiul e lângă Satu Mare. Problema e că foarte mulți de acolo confundă Păuleștiul cu groapa de gunoi! Să spunem lucrurilor pe nume! Sunt persoane fizice, juridice, autorizate sau nu, care fac lucrări la noi sau mai ales în Satu Mare. Ei angajează lucrarea cu tot cu înlăturarea molozului, dar e mai ieftin să arunci molozul și mizeria aiurea decât să îl transporți la groapa ecologică și să plătești taxe! Ei știu acest lucru! Eu zic că sunt mai ieftine taxele decât amenzile!”, mai spune primarul comunei Păulești.

  Rezultatele nu au întârziat să apară. La nicio zi de la postarea anunțului pe Facebook-ul primarului Bontea au și apărut primele reclamații, chiar cu fotografii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img